post

HBV De Veerkracht viert 25-jarig jubileum

Ingezonden persbericht:

HBV De Veerkracht viert 25-jarig jubileum

Zaterdag 9 september was een feestelijke dag voor de Coevorder handboogvereniging De Veerkracht. Op die dag werd namelijk gevierd dat de club alweer 25 jaar bestaat. Waar de boogschietvereniging 25 jaar geleden begon als een kleine vereniging met zeven leden, is deze met 52 leden uit onder andere Coevorden, Hardenberg en zelfs Duitsland uitgegroeid tot een flinke vereniging waar altijd wel wat te beleven valt.

Zo ook tijdens het jubileum. Na een kleine toespraak van clubvoorzitter Eric Beekelaar werd het startschot gelost en werden alle leden uitgenodigd voor een feestelijke verschieting, waarbij er op allerlei verschillende doelen geschoten mocht worden. Van monsters tot appels en van dartborden tot hele kleine doelen die nauwelijks te zien waren; voor zowel de beginnende als de getrainde schutter was het soms een hele uitdaging om de doelen te raken. Jubileum - Een greep uit de verschillende doelen

Uiteraard was er na afloop van de verschieting ook nog tijd voor een feestje, en werd na een gezellig avondmaal de dansvloer geopend door de coverband Two Dollar Tuesday. Al met al was het een geslaagd feest dat tot in de late uurtjes doorging en veel bezoekers trok. Veel tijd om bij te komen heeft het bestuur van de club echter niet, want dat houdt zich ondertussen alweer bezig met het volgende evenement dat op de planning staat: de Clubkampioenschappen op zaterdag 14 oktober.

Jubileum - Overzichtsshot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *